måndag, juni 11, 2007

Semester

Ja, jag lever. I allra högsta grad de facto. Har haft semester (bara skrivit Metrogrejerna) sedan jag kom tillbaka från Cannes och haft så fullt upp med att vara ledig (tjohoo) att jag inte suttit framför datorn överhuvudtaget. Nu ska jag ner till Frankrike och åka på kanalerna med familjevänner och sedan till Geneve och hänga ut med min bästis Camilla som gör sin praktik där. Kommer tillbaks till midsommar i Dalarna, vi får se hur det blir med bloggen. Jag är ledsen över att jag inte skrivit något, men kan inte lova någon förbättring innan hösten. Solen är gud.

Urval av saker som hänt sedan Cannes:

1. Rökförbudet infördes i Finland och jag gick på bögklubb och snackade med min kompis i rökrummet via en sådan där telefon som de har i amerikanska fängelser. Sjukt rolig idé!
2. Firade min födelsedag med fest hemma till ca kl 2 och sedan dans hela natten till extremt fet minimalistisk techno. Vilket jävla lunk! Bra Stockholm, jag är stolt över dig.
3. Dega, dega, bada, dega, skrocka, bada, dansa, dega, dega, sova. Det här vädret gör att man har absolut noll arbetsmoral. Tur att man är ledig då.