onsdag, augusti 30, 2006

Digitala Bilar

Ska gå på en pressvisning imorgon i den nya Astoriabiografen i Sickla Köpkvarter som öppnar för allmänheten på fredagen (samtidigt som SF:s nya storsatsning Filmstaden Vällingby alltså, knappast någon slump).
Ska bli intressant att se biografen och tekniken, i pressmeddelandet de skickade fläskade de på så innihelvite om hur fett det kommer att bli:
"Det är Sveriges första biograf med det franska ShowMax-systemet som omnämns vara lika revolutionerande som övergången från stum- till ljudfilm! Och med ljudsystemet HPS-4000 (High Performance Stereo), en 2K digitalprojektor och oslagbar komfort är Astoria Sickla platsen för den totala bioupplevelsen"
Filmen som visas är dataanimerade Bilar (som tur visas den på originalspråket engelska!) och jag är ju en total sucker för dataanimerad film och har dessutom utvecklats till en stor bilälskare de senaste åren, så kombinationen av film och biograf gör att peppet är (ännu) högre än normalt.

2 Comments:

Blogger Schmarro said...

jag tyckte johanna k:s sågning imorse var så himla rolig. "... till och med fåglarna och insekterna är bilar i den här världen, vilket är lite underligt... Dåligt är ett annat ord för underligt, i det här sammanhanget". haha.

2:42 em  
Blogger Andrea Reuter said...

Varför sågar Joc? Gillar hon inte bilar, gillar hon inte Pixar? Helgerån för fan. Den var ju sjukt kul ju! Hon som alltid brukar ha så bra smak (läs: samma som jag)...

2:48 em  

Skicka en kommentar

<< Home