måndag, oktober 09, 2006

Loose Change 2nd edition


Såg precis andra upplagan av konspirationsdokumentären Loose Change, som lägger fram en otrolig mängd teorier kring vad som egentligen hände 11 september 2001. Rätt stor del av dokumentären avfärdar man snabbt, men om så bara typ 20 % stämmer så är det något mycket mystiskt som pågår. De överlägset starkaste argumenten enligt mig kretsar kring hur tornen kunde falla så snabbt. När man tittar på filmerna så ser det verkligen ut som när man river byggnader genom att metodiskt spränga dem. Hur en sådan noga utvecklad och komplicerad struktur som torn 2 kan rasa efter 56 minuter bara på grund av ett plan och dess bränsle är faktiskt oförståeligt. På hemsidan kan du läsa mer om det här under Evidence.
Enligt dokumentären är det förstås Bush som tjänar på allt detta, vilket ju är sant, men att han och hans hantlangare skulle ligga bakom det verkar bara för osannolikt. Hur skulle det gå att genomföra något så gigantiskt utan att det kom ut? Människor har i alla tider supit sig fulla och skvallrat och sagt fel grej åt fel människa, det skulle vara omöjligt att hundratals människor var delaktiga i en komplott utan att någon skulle få reda på det. Det skulle dock vara så jävla sjukt om det var sant, alla andra nyheter i hela mänsklighetens historia skulle verkligen blekna i jämförelse. Kolla in dokumentären och bilda dig en egen uppfattning.

4 Comments:

Blogger Anders said...

Jag ska absolut se Loose Change, då jag älskar konspirationsteorier och speciellt sådana som svärtar ner USA:s politiska värld. Självklart ligger det en massa hundar begravna i Ground Zero. Vad hände egentligen med planet som kraschade i Pennsylvania? Visst - United 93 är en hjältemodig historia, men innerst inne vet man ju att det helt enkelt blev nerskjutet. Och hur kommer det sig att hålet som bildades i Pentagon inte ens är stort nog för att rymma ett passagerarplan? Hmmm...

12:53 em  
Anonymous Björn said...

Sanningen och alla detaljer kommer imorgon då "Mystery of the Urinal Deuce" sänds. Som vanligt har vi nerladdare tillgång till sanningen åtminstone ett år i förväg.

9:44 em  
Anonymous gurra g said...

Har man sett filmen så bör man åtminstonde kolla in www.loosechangeguide.com för att reda ut vad som är sant (knappt någonting), vad som är rena lögner (mycket) och vad som är vilda spekulationer utan tillstymmelse till bevis (resten).

Det kan också vara värt att notera att hela världens samlade expertis inom byggnadskonstruktion, brandskydd och alla andra som faktiskt har kompetens att bedömma det inte anser att det var nåt mystiskt med tornens kollaps.
Men finniga tonåringar som knappt behärskar högstadiefysiken är förståss kompetenta att bedömma vad som är rimligt...

Det är synd att vissa i sin iver att tycka illa om USA blint sväljer vilken skit som helst så länge den ger en känga åt landet i väster.

2:16 em  
Blogger Andrea Reuter said...

Tack för tipset, Gurra!

2:21 em  

Skicka en kommentar

<< Home