tisdag, februari 06, 2007

Knugen i IT-landet


Köpte ett ex av nyaste Situation Stockholm idag och det innehöll en intervju med kungen. Han sade som vanligt inte så mycket, så den var rätt ointressant, men hans nuna påminde mig än en gång om en ofattbra grej som med jämna mellanrum dyker upp i vår vänskapskrets diskussioner om kungen. Nämligen att han i en intervju i DN (tror det var i Söndagsbilagan för ca ett år sedan) berättade att han ALDRIG skickat ett mejl i hela sitt liv. Det är så bisarrt att man bara inte förstår att det är sant. Att han aldrig skickat ett mejl är chockerande pinsamt (har han aldrig undrat vad den där "nymodigheten" mejl är?) och bevisar med kraft att han inte har någon koll överhuvudtaget, men det galnaste är nog att han sådär bara erkänner det i landets största tidning och att INGEN reagerar! Han är kung för ett helt land och har inte ens varit nyfiken på något så basalt som att skriva mejl? Något som i princip alla i hela hans land gör varje dag. Flera gånger.

Nå, han kanske menade att han bara dikterat mejl som andra sedan skickat iväg å hans vägnar, det är säkert inte så lätt för honom att skriva med sin dyslexi, men jag betvivlar att så är fallet.

1 Comments:

Blogger Mattias said...

Tja, efter att ha fått höra Viktoria berätta om hur spännande hon tyckte att det var att gå på posten, då hon var i USA, så blir jag inte förvånad över någonting när det gäller kungahuset längre.

5:57 em  

Skicka en kommentar

<< Home