fredag, mars 16, 2007

Cannes, here I come!

It´s official! Jag får åka till Cannes filmfestival och rapportera för SVT tillsammans med den eminente Orvar. Ska bli så jävla kul! Festivalen pågår 16-27 maj och vi kommer att vara nere nästan hela perioden och samla material för Temakväll: Cannes, som Orvar leder (det sänds lördagen 26 maj i SVT2). Våra intervjuer och recensioner kommer också att användas av resten av SVT, typ Gomorron och Nöjesnytt och liknande. Bra chans att synas lite mer, det kommer att vara hårt men såå roligt. Vilket pepp!

Har varit i Cannes en gång tidigare, 2004, då som representant för Stockholms filmfestival. Såg i snitt sex filmer per dag och hade typ 20 inbokade möten med olika filmbolag. Sprang omkring med ryggsäcken fullproppad av Stockholms filmfestivals kataloger (de väger!), svetten lackade. Och så finns det ingenting annat än baguetter bestående av deg och ost att äta i farten. Men who cares, det är ju Cannes för fan. Och den här gången ska jag få intervjua storstjärnor på soliga terasser vid la Croisette. Mon dieu, livet är allt bra.

4 Comments:

Blogger Gabriel said...

Niiiiiiiice!

4:58 em  
Anonymous Plox said...

Då får man gratulera, är inte alls avundsjuk =)

11:14 em  
Anonymous Trampe said...

När jag var i Cannes senaste festivalen var jag deprimerad och längtade mest hem (vilket hade med olycklig kärlek och dåligt samvete i Sverige att göra, inte mitt resesällskap eller vädret i Frankrike), men när man hade kul så hade man verkligen kul. Blir till att återvända något år, baskemej.

6:45 em  
Anonymous Anonym said...

Grattis!

Både till Cannes och en superbra blogg!

/Malin-Fd filmfestivalkollega

12:42 em  

Skicka en kommentar

<< Home