lördag, mars 17, 2007

Color Me Kubrick

Kollade nyss på trailern till komedin Color Me Kubrick. Dialogen är rolig, i alla fall i trailern, alltid lika kul när människor inte vet vem John Malkovich (eller för den delen Stanley Kubrick) är. Och referensen till Slim Shady-videon i slutet är fyndig. Eller kanske "fyndig"? Den tyder på att det finns en risk att filmen är för smart för sitt eget bästa. Men men i den vackraste av världar (och det är väl där vi lever) så har den kanske potential att bli en ny Being John Malkovich, vilket förresten är en av de tio bästa filmerna som gjorts enligt mig. Helt fucking genialisk. Att hitta på ett skämt som är lika roligt hela tiden genom en hel film är snudd på unikt, det krävs mer än en fat suit eller galen frisyr. Nu tänker jag förstås på att kontoret i Being John Malkovich ligger på 7 1/2-våningen. Liknande var den fastnade tutan i Little Miss Sunshine, den var svinrolig under hela scenen. Anyway, här är trailern. Vad tror ni?

4 Comments:

Anonymous bessi said...

Hej Dea måste bara kommentera: Being JM e en av de roligaste bästa filmer som jag sett. Men så har vi ju John Cusack i toppform och de andra e inte heller så dåliga. Stod o tittade på Colour me K på fredagen (det var en mycket efterlängtad ensamkväll, Ky var i Sto) men tog ändå en annan hyrfilm. Nästa gång får det bli JM i Colour me K, garanterat nåt jag tycker om tror jag! Kram Bessi

5:51 em  
Anonymous David said...

Ha! Slim Shady-referensen är väl kul mest för att den kommer direkt på Spartacus-referensen.

p.s. missa inte JM i Letterman-inslaget "ten things that sounds creepy when said by John Malkovich", med favoriten "Do you mean that I get all these Great Funk Classics On ONLY ONE COMPACT DISC!?"

3:21 em  
Blogger MK said...

Verkar faktiskt vara ganska roligt, men undrar om det inte blir tjatigt om filmen går ut på att han ska säga att han är stanley kubrick.

5:48 em  
Blogger MK said...

Jo, det kanske blir en intressant film. Being JM var ju fruktansvärt rolig men kanske inte en av dem tio bästa filmerna. Tror dock att den här filmen kanske blir ett platt fall om den endast ska handla om att han ska lura folk att han är Stanley Kubrick.

5:49 em  

Skicka en kommentar

<< Home