tisdag, mars 04, 2008

Roasten

Henrik Schyfferts Roast i går var verkligen skitkul! Erik Haag var konferencier (ett ord som låter bra mycket torrare än den duktiga insats han gjorde) och följande komiker "rostade": Jonas Gardell, Anna Lena Brundin, Petra Mede, Magnus Betnér, Johan Glans, Fredrik Lindström, André Wickström, David Batra, Kristoffer Appelquist och Kristian Luuk. Vissa var klart roligare än andra (André Wickström, Petra Mede, Johan Glans) och andra mindre roliga (Anna Lena Brundin), men den lägsta nivån var hög (för att den var låg!). Mest skrattade jag nog när Betnér påpekade att Luuk och Glans har flickvänner som är mycket snyggare än de är och sa något i stil med att det sägs att humor är sexigt, men hur mycket kuk är det egentligen i humor, säger tjejerna typ "fuck me like a revisor", eller? Det tyckte jag var kul. Alla dissade ju varann för fullt och Johan Glans blev kallad både foster och vattenlik (Mede sa att hon skulle peta bort honom med åran om han kom flytande), Lindströms ansikte ser enligt Schyffert ut som "ett sandslott som ungarna övergivit" när han tar av sig glasögonen och Luuk är Melodifestivalens egen Mr Burns.

På en lapp utanför salongen stod det att föreställningen filmas, men jag satt på balkongen och såg inte ner ordentligt så jag vet inte om det stämmer. Tycker verkligen att fler människor borde få en möjlighet att se roasten, sällan är så många komiker samlade och stämningen så bra och högljudd. Bra investerade pengar. Mycket bra.

Ingen har väl missat Medes grova uttalande om Maud Olofsson? Så jävla roligt:

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jodå, det filmades med åtminstone två kameror på varsin sida parkett. Så du tillhörde inte dom som fick flytta ned från hyllan och vara seat fillers... ;-)

6:02 em  

Skicka en kommentar

<< Home