lördag, december 02, 2006

Mina kläder i Filmkrönikan

Det är massor av tjejer som hört av sig och frågat vad jag hade på mig förra programmet och var de kan få tag på det. Jag var supernöjd med de kläderna, så det känns najs! Klänningen är Maggie Wonka, strumporna Vera&William och pulsvärmarna+broschen Årolilja, allihop norska märken som jag hittat på Galleri Sorgenfri på Bondegatan 64. Butiken har egna produkter också, bl.a. supergulliga mössor och vantar, så jag rekommenderar verkligen ett besök. Kommer att ha på mig grejer därifrån även i nästa progrm och i julprogrammet. I julprogrammet ska förresten både Göran och jag vara med, vilket blir svinkul och så har vi förlängd programtid (45 min), så vi hinner ta upp rätt många filmer.

2 Comments:

Anonymous Hannah said...

Hej Andrea.
Du är så cool.
Jag tittar på ditt program värje gång för jag tycker du har så fina kläder och fin frisyr. Jag har önskat mej kläder från butiken du handlar i i julklapp. Är det svårt att hitta dit. Min mamma och jag är inte så ofta i Stockholm, vi bor i Uppsala. Men vi skall åka dit och handla julklappar nästa vecka.
Kram Hannah 14.

12:48 fm  
Blogger Andrea Reuter said...

Tack, Hannah! Det är inte alls svårt att hitta till butiken, den ligger långt uppe på Bondegatan, du kan antingen ta buss 3 från Slussen och gå av i hörnet av Åsögatan och Renstiernas gata eller så kan du gå från Medborgarplatsens tunnelbanestation, det tar under tio min. Hoppas du hittar något du gillar! (P.S. Kläderna är ganska dyra...)

3:50 em  

Skicka en kommentar

<< Home