måndag, november 20, 2006

Säsongspremiär för Ett herrans liv ikväll

Jaaa! Äntligen är Filip & Fredrik, Sveriges överlägset bästa programledare, tillbaka i rutan. I missed you guys! En ny säsong av Ett herrans liv drar igång ikväll kl 21.55 på Kanal 5. Första gästen är Robert Gustafsson, ett val som jag personligen inte är så upphetsad över. Han känns sjukt ointressant privat, men F & F ska väl om några kunna locka ur honom lite roliga anekdoter. Jag var ju och kollade på inspelningen av programmet med Jan Guillou (du kan läsa om det här) och det blir säkert ett bra program. Bland de kommande gästerna hittar vi bl.a. Victoria Silvstedt, Arne Weise, Kjell Bergkvist, Mikael Persbrandt, Fredrik Reinfeldt och Patrik Sjöberg.

Ser själv mest fram emot Patrik Sjöberg faktiskt, inte för inte har F & F snackat rätt mycket om alla möjliga sorters droger tidigare, så de lär ju få honom att öppna sitt hjärta och säga att han inte ångrar att han tog kola utan att han ångrar att han blev fast för att ta kola. Två väldigt olika saker. Antar nämligen att det är Sjöbergs riktiga ståndpunkt även om man i detta moralpanikens land inte kan säga någonting alls om droger, debatten är ju helt infatil och argument för t.ex. legalisering av cannabis möts med "skulle du vilja se din dotter injicera heroin?"-nivå på motargumenten. Officiellt finns inget sådant som bruk utan endast missbruk och alla droger är precis lika livsfarliga för alla människor oberoende av livssituation och bakgrund. Tjena!

1 Comments:

Anonymous Trampe said...

Sjöberg har inte varit aktiv idrottare på 10 år; vad han väljer att köra upp i näsan angår mig och omvärlden lika mycket som vad Christer Björkman kör upp i röven.

10:24 fm  

Skicka en kommentar

<< Home