måndag, februari 19, 2007

Music and lyrics

Var och kollade på The Pursuit of Happyness i Helsingfors igår. Insåg hur länge sedan det är jag varit på vanlig bio och hur mycket jag saknar det. Inte för att det är superkul att en typ nioårig flicka snett bakom en hela filmen håller på pepprar sin pappa med högljudda frågor a la "Varför är han ledsen?" (frågan är väl snarare "varför har du tagit med mig på en film som jag inte förstår något av?"), men själva grejen att gå på bio en söndagskväll och käka popcorn och dricka läsk och se alla reklamer och trailers är ju underbar. Det brukar vara någon trailer innan pressvisningar också, men inte alls lika många förstås.

Innan gårdagens film visade de trailern till Music and lyrics, en romantisk komedi med Hugh Grant och Drew Barrymore. Den verkar riktigt rolig, Grant har inte samma fuzzy frisyr som vanligt, utan både en nördig längre Modern Talking-aktig frisyr för 80-talsbitarna (så rolig) och en semisnygg halvkort frisyr (bäst har hans frisyr dock varit som riktigt kort i Om en pojke, som för övrigt var första gången jag tyckte han var lite het). Kolla in trailern nedan. Filmen har premiär 16 mars i Sverige.

2 Comments:

Blogger Quaddo said...

Hur var "The Pursuit of Happyness" då, trots "barn-störningarna"?

3:00 em  
Anonymous Maela said...

Den lär jag kolla in. Drew/Hugh -rullen. Jag är en sucker för romantiska komedier. Är det förresten konstigt att gilla både Capra OCH Herzog? Eller helt OK? Ibland känner jag mig så kluven...

12:45 fm  

Skicka en kommentar

<< Home