onsdag, februari 14, 2007

Greatest American Hero

Min nyzeeländska kompis Anneke visade mig häromdagen vinjetten till åttiotalsserien Greatest American Hero. Check it out nedan. Helt otroligt bra! Fatta att de gjorde två minuter långa vinjetter som såg så ut på åttiotalet. Och de var seriösa. Musiken är ju bara för medryckande, går och nynnar på den hela tiden. Tack moder internet för miljonte gången för Youtube. Hur kunde vi leva innan det fanns?

9 Comments:

Anonymous Oskar said...

Haha, riktigt bra. Jag tänker direkt på George telefonsvarare i Seinfeld:
http://www.youtube.com/watch?v=1UH59CrRZLY

Klockrent.

7:10 em  
Anonymous Björnen said...

"Tack moder internet för miljonte gången för Youtube. Hur kunde vi leva innan det fanns?"

Tack för dagens citat. Så sant så! Vi får bara hoppas film/tv/skivbolag etc inser marknadsföringspotentialen i den istället för att tjura och kräva folk att ta bort små klipp.

Andrea! Kan du inte lära upp lite fler svenska tjejer att prata som dig? Alternativt bjud in fler av dina vänner från öst. Jag blir ärligt varm i hjärtat så fort jag hör brytningen :)

När vi ändå pratar Youtube så passar jag på att tipsa om min nya videblogg Funky Video (http://www.funkyvideo.se) Film/TV kommer få mycket fokus där så ta gärna en titt på det.

Andrea: Skrev tipset ovan eftersom jag såg att du modererar kommentarerna så du kan ta bort det om du vill. Egenreklam du vet. Tycker du den verkar värd att tipsa om får du gärna göra det :) Mitt mål är att få fler folk att bli lika filmgalen som jag är själv.

Keep up the good work på FK!

11:43 em  
Blogger Chris said...

Påminner mig lite om temat till tv-serien "Love Boat", hur skönt som helst med såna här serier! Jag känner mig helt hemma i 80-talet (man är ju uppvuxen med musiken och Don Johnsons vita loafers). Jag skiter i vad alla andra säger, 80-talet är och var helskönt och längtar tillbaka till det igen! :)

12:35 fm  
Blogger Andrea Reuter said...

Längtar inte tillbaka till det skrattretande åttiotalet (bl.a. för att jag inte ens var tonårig under det), men Love Boats theme är svinbra, håller med dig!

12:39 fm  
Blogger Andrea Reuter said...

Tack björnen för alla komplimanger! Men jag tänker inte lära svenska tjejer tala finlandssvenska, då skulle jag ju förlora mark i min stora raggningsfördel:-) Tack för tipset om Funkyvideo, verkade användbart vid min snabba titt!

12:42 fm  
Blogger Andrea Reuter said...

Fy fan vad kul, Oskar! Otroligt att jag inte sett det avsnittet, tack för länken.

12:53 fm  
Blogger Gabriel said...

Björnen har alldeles rätt - det är så sorgligt att många av de bästa pärlorna försvinner för att tv-bolagen kräver att de plockas bort. Så har till exempel skett med den bästa opening-sequencen någonsin: CARTMAN 2546! Lyckligtvis finns dock "originalet" kvar:

http://www.youtube.com/watch?v=g2I470eM5oc

3:38 fm  
Blogger Chris said...

Jag var ju inte heller tonåring under 80-talet, men nu i efterhand så känner jag att det varit kul att få vara det. Känns som att man missade så mycket av det goda 80-talet på grund av att man för var liten. Men, vad vet jag, jag kanske har sett för många Amerikanska 80-tals filmer och hört för mycket på Hall and Oates och blivit påverkad av det. Kanske var annorlunda att växa upp i Finland under 80-talet? :)

5:40 em  
Anonymous Morgan said...

HAHAHA! Det där är ett av mina tidigaste tv-minnen! Serien sändes i svensk tv med titeln Titta han flyger. Tack för påminnelsen! Jag hade inte ens en aning om vad George Costanzas telefonsvararmeddelande var baserat på...

6:39 em  

Skicka en kommentar

<< Home