onsdag, februari 14, 2007

Stationery movies och The Shrine

Min polare Viktor skickade precis denna länk, Stationery movies, till mig. Gå in och gör testet som består av kända filmscener uppbyggda av kontorsmaterial. Så kul! För alla oss som sitter framför datorn hela dagen och försöker låtsas jobba trots att vi mest surfar på nätet. Undrar förresten vad folk gjorde på kontor innan internet fanns? De kan ju knappast heller ha jobbat hela tiden... Kanske de byggde upp scener ur filmer med hjälp av kontorsmaterial?

Själv lyckades jag pinsamt nog bara få hälften rätt i testet, hoppas ni är skickligare!

Som ni vet älskar jag ju Tyskland och allt minimalistiskt därifrån, så när min kompis James skickade den här länken, The Shrine, till mig var peppet högt. Vilken humor idé, den går rakt in i mitt autobahnälskande hjärta. Jawohl!

4 Comments:

Anonymous Oskar said...

Stationery Movies var ju riktigt kul! Jag kommer upp i 14 av 20 men sen är det stopp. Någon som prickat in alla 20? Jag måste ju få veta vilka det är jag inte kan. Eller finns det ett facit?

Om det inte förstör för mycket kanske vi kan skriva in filmerna vi kan här?

6:39 em  
Blogger Quaddo said...

Själv klarade jag 15 av 20.
Oskar: Facit finns på nätet, använd Google vettja....

11:26 em  
Anonymous Morgan said...

Jag ligger på 17 just nu, men jag tänker fan inte ge upp! Roligaste är nog pennorna på bild 9...

8:41 em  
Anonymous Morgan said...

Alles klar! Men de två sista fick jag hjälp med av en kontorskollega. Hon uppskattade också www.theshrine.de. Hon uppskattade det faktiskt en ganska lång stund...

8:57 em  

Skicka en kommentar

<< Home