tisdag, februari 06, 2007

Smokin´ Aces

Nu ligger min sågning av wannabe cool-rullen Smokin´ Aces på Filmkrönikans hemsida. Alltså filmen som jag recenserade i Metro så här:

"Svettiga illusionisten Buddy ”Aces” Israel jagas av FBI och maffians torpeder. Urbota dum och övervåldsam action vars krystade försök att vara kool får en att hata Tarantino för skapandet av en genre full av ”inspirerade” adepters misslyckanden."

Sugen på mer? Följ länken.

1 Comments:

Anonymous LB said...

Är du inte lite väl hård när du säger att det får en att "hata Tarantino för skapandet av en genre full av ”inspirerade” adepters misslyckanden"?
Jag har ju visserligen inte sett filmen än men trailern var ju rätt lovande (en lovande trailer gör ju dock inte film) och vissa sekvenser (även från klippen) var visuellt väldigt tilltalande om än något överdrivet stiliserade. Men i alla fall, var kommer jämförelsen med Tarantino in i bilden? Misslyckade gangsters, pistoler och coola (om än drivna till sin spets i flyt och coolhet i hans filmer) dialoger/monologer existerade väl innan monsterkäken med motormunnen äntrade scenen?


Annars tycker jag att du gör ett bra jobb. Du borde få ta mer plats. =)

2:22 fm  

Skicka en kommentar

<< Home