torsdag, september 13, 2007

Tack och hej och välkomna till Filmkrönikan!


Jag förstår att ni har legat uppe nätterna igenom och funderat på när jag ska börja skriva bloggen igen... Svaret är "inte just nu". Efter en underbar och lååång och privat sommar med pinsamt lite film är nu arbetet med Filmkrönikan i full gång. Det är så jävla kul och jag trivs faktiskt i Götlaborg (programmet produceras där) trots att jag saknar Stockholm helt sjuukt mycket.

Första programmet kommer nu på måndagen (17 september) kl 22.30 på SVT2. Vi spelade in det i går och det känns verkligen fantastiskt, jag tycker programmet blev grymt. Hoppas att ni och resten av tittarna tycker det också! Efter programmet kommer min härlige kollega Navid och jag att chatta på Filmkrönikans hemsida, så då hoppas jag ni går in och ställer massvis knepiga frågor! Samtidigt sätter vår blogg och vlogg (videoblogg) igång. Navid och jag kommer att låta tittarna följa med i redaktionens arbete, göra webbrecensioner, filma när vi går på premiärer och annat smått och gott.

Så nu lägger jag alltså den här bloggen på is officiellt (ja ja, den har ju varit inaktiv sedan juni, men...). Eftersom jag nuförtiden är en SVT-profil (japp) blir det lätt lite svårt att skilja på mina åsikter och SVT:s åsikter i en blogg som den här (or so they say), så för att slippa en massa skit från diverse tyckare känner jag just nu att det är enklast att låta bloggen vila lite. Obs, detta är inte censur från SVT:s sida utan mitt eget beslut. Dessutom vill jag lägga all energi på Filmkrönikan och bloggen där. MEN detta betyder inte att ni inte kan få tag på mig, jag tänker vara mycket aktiv både på vår blogg och på vårt forum på Filmkrönikans hemsida. Tack och hej då och välkomna in på Filmkrönikans hemsida istället!

4 Comments:

Anonymous kenda said...

Då måst vi väl skaffa Welhos Norra kanalpaket för att kunna se på programmet :)

7:22 fm  
Anonymous i! said...

jättesynd!! kommer att sakna din blogg...

3:51 em  
Anonymous Anonym said...

Andrea Reuter har ingen kommentar på Nils-Petter Sundgrens totalsågning av Filmkrönikan? att det liknade bollibumpa osv.

Jag tyckte själv programmet var rätt kul men det blev faktiskt lite för larvigt då och då.

3:58 em  
Blogger Camilla said...

Nej, vad trist jag kommer sakna dina inlägg. Måste säga att jag verkligen stengillar vad ni har gjort med filmkrönikan. Nu är det äntligen sevärt igen. :) Lycka till!

11:29 em  

Skicka en kommentar

<< Home