torsdag, april 12, 2007

Sveriges sämsta skivomslag


Åt middag med familjevännerna Eva (mamma) och Fredrik (yngsta son) af Trampe i kväll på underbara restaurangen South (hörnet av Luntmakargatan och Odengatan). De har alltid supergod mat (jag åt citron- & pumparisotto med rotfruktsbarigoule & pumpakräm) och vänlig service, rekommenderas!

Fredrik (som uppmärksamma läsare säkert känner igen från hans välskrivna texter i filmblaskan Stardust och/eller hans unika talang som researcher för Filip och Fredrik på bl.a. Ett herrans liv) och två andra snubbar har tillsammans gett ut boken Sveriges sämsta skivomslag, som kommer ut i handeln inom några veckor. Boken är i behändigt dassläsarformat och sjuukt rolig! Som man förstår av namnet är det helt enkelt en samling av de roligaste, fulaste, bisarraste LP-omslagen som gjorts i Sverige. Och de är verkligen helt sinnessjuka. Satt och läste den på tunnelbanan hem och försökte hindra mig själv från att skratta högt (vilket lyckades mindre bra). Precis som Janne "Loffe" Carlsson beskriver musiken på ett av omslagen så var det "muchos lattjos". Det här är verkligen den perfekta presenten till en inflyttningsfest eller andra fester man har svårt att hitta passliga gåvor till, en bok att ha framme på soffbordet eller ännu hellre på toan.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kan det vara densamme Fredrik af Trampe som jag intervjuade för ett par år sedan? Roligt i så fall! Alltså här: http://www.labyrint.nu/text.asp?id=2547

5:48 em  

Skicka en kommentar

<< Home