måndag, januari 19, 2009

I gång igen...

Precis kommit tillbaka till Stockholm efter en och en halv vecka i Finland, en vecka full av häng med familjen och vänner. Min brorsdotter Svea (tillika min guddotter, även om jag knappast kommer att ansvara för hennes kristna uppfostran, snarare tvärtom...) är nu tio månader gammal och världens sötaste. Kan inte låta bli att lägga upp en bild på henne, iklädd en tröja virkad av mig.Det är förresten sjukt humor med folks förväntningar, jag har seriöst aldrig sett mina nära och kära så förvånade som de blev när de såg att jag virkat något. Och att detta något t.o.m. var riktigt bra. När jag berättade att jag skulle flytta till Berlin var rekationerna glad men inte det minsta förvånade, men att jag lärt mig virka (via internet) var totalt oväntat. Vet inte om jag ska bli glad över komplimangerna eller sur över att de tror att jag är helt handikappad när det gäller sånt.

Nåja, nu är det i alla fall jobb, jobb, jobb som gäller och det känns grymt efter flera veckor ägnade mestadels åt socialiserande. Har tillbringat förmiddagen med att jobba på ett projekt tillsammans med en annan frilansjournalist baserad i Berlin. Får se hur det lyckas, men det känns väldigt bra. Håll tummarna för att vi lyckas sälja in det!

På torsdagen åker jag ner till Göteborg och på lördagen startar Studio Draken (se tidigare inlägg), är så peppad! Ska hinna se lite film för Elle nr 4 nu i veckan och i dag ska jag skriva en krönika till nästa nummer av branschtidningen HomeVision. De har tema vampyrer så det är inte direkt svårt att hitta på vad man ska skriva. Kul.